FAQ

Hebt u een vraag over FaraConnect? Misschien vindt u antwoord in één van onderstaande veelgestelde vragen. 

U kan via het FaraConnect platform meerdere sites consulteren. Deze worden gevisualiseerd op een kaart en zijn individueel te consulteren. U dient wel per site minstens één gateway te voorzien, zodat u verbinding kunt maken.

Regelaars die voorzien zijn van RS485 Modbus-communicatie zijn in principe koppelbaar. Ze moeten wel opgenomen zijn in de bibliotheken van de gateway. FaraConnect engageert zich om de hardlopers onder koelregelaars standaard ter beschikking te stellen. Een volledige lijst met koppelbare producten kan u hier consulteren.

Een regelaar moet steeds gekend zijn in de bibliotheek. Indien dit niet het geval is kan een bibliotheek op maat gemaakt worden. Daarna is het inlezen van de regelaar mogelijk.

De gebruiker kan ervoor kiezen om de updates automatisch te laten doorvoeren. Het update-proces gebeurt steeds vanop afstand.

Meerdere merken kunnen op een gateway gekoppeld worden. Een gateway beschikt over twee poorten, er kunnen dus maximum twee verschillende merken per gateway gekoppeld worden.

De temperatuur waar de logger wordt gestockeerd heeft impact op de levensduur. De levensduur is dus afhankelijk van de toepassing. We adviseren om batterijen van het type AA LR7 lithium te gebruiken. Deze bieden ook bij lage temperaturen een optimaal rendement.

De eigenaar van de hardware is degene die beschikt over de unieke sleutelkaart. Deze wordt bij aanlevering van de gateway voorzien.

De sleutelkaart is de enige manier om eigenaarschap over de gateway, assistentie of ondersteuning te bekomen. Bij verlies dient een nieuwe gateway aangekocht te worden.

Request

Contacteer ons

Benieuwd om de verschillende toepassingen van FaraConnect te leren kennen? We kijken er alvast naar uit om u alle mogelijkheden voor te stellen. Contacteer ons voor meer informatie!