FAQ

Hebt u een vraag over FaraConnect? Misschien vindt u antwoord in één van onderstaande veelgestelde vragen. 

U kan via het Fara Connect platform meerdere sites consulteren. Deze worden gevisualiseerd op een kaart, en zijn individueel te consulteren. U dient wel per site minstens 1 gateway te voorzien, zodat u kan connecteren.

Relaars die voorzien zijn RS485 Modbus-communicatie zijn in principe koppelbaar. Ze moeten wel opgenomen zijn in de bibliotheken van de gateway. FaraConnect engageert zich om de hardlopers onder koelregalaars standaard ter beschikking te stellen. Een volledige lijst met koppelbare producten kan u hier consulteren.

Een regelaar moet steeds gekend zijn in de bibliotheek. Indien dit niet het geval is kan een bibliotheek op maat gemaakt worden. Daarna is het inlezen van de regelaar mogelijk.

De gebruiker kan ervoor kiezen om de updates automatisch te laten doorvoeren. Het updaten van gebeurt steeds vanop afstand.

Meerdere merken kunnen op een gateway gekoppeld worden. Een gateway beschikt over twee poorten, er kunnen dus twee merken per gateway gekoppeld worden.

De temperatuur waar de logger wordt gestockeerd heeft impact op de levensduur. De levensduur is dus afhankelijk van de toepassing. We adviseren om batterijen van het type AA-LR6 (Lithium – Energyzer Ultimate) te gebruiken. Deze bieden ook bij lage temperaturen een optimaal rendement.

De eigenaar van de hardware is degene die beschikt over de unieke sleutelkaart. Deze wordt bij aanlevering van de gateway voorzien.

De sleutelkaart is de enige manier om ownership, assistentie of ondersteuning te bekomen. Bij verlies dient een nieuwe gateway aangekocht te worden.

Request

Demo aanvragen

Benieuwd om de verschillende toepassingen van Faraconnect te leren kennen? We kijken er alvast naar uit om u alle toepassingen en mogelijkheden voor te stellen. Vul het formulier in of stel uw vraag via de contactpagina.