Prijzen

Om gebruik te maken van FaraConnect dient enerzijds de hardware (gateways en loggers) worden aangekocht en anderzijds wordt er een jaarlijks abonnement gerekend om de gateways online bereikbaar te houden.

Bij aankoop van een gateway zit reeds een eindklant abonnement van twee jaar inbegrepen, dit start vanaf de activatie van de gateway.

We maken een onderscheid tussen installateurs en eindklanten.

Faraconnect Platform
Faraconnect Platform

Abonnement voor installateur

Voor installateurs is een specifiek platform ontwikkeld: zij hebben naast alle functionaliteit van de FaraConnect portaalsite voor eindklanten, ook toegang tot alle door hen geïnstalleerde FaraConnect producten, aangevuld met extra functionaliteiten, zoals weergave op kaart.

De installateur is niet verplicht een abonnement op dit platform te nemen, maar wordt wel aangeraden indien er meerdere installaties online zijn.

Een jaarlijkse bijdrage wordt hiervoor aangerekend, contacteer ons indien u meer informatie wenst.

Abonnement voor eindkant

De eindklant kan via zijn persoonlijke FaraConnect platform:

  • Realtime temperaturen en grafieken consulteren
  • Statussen van de installatie consulteren
  • Basis parameters aanpassen (bij RS485)
  • Automatische rapportage van temperaturen
  • Melding uitsturen bij hoge/lage temperatuur
  • Melding ontvangen wanneer het toestel offline gaat

Om de functionaliteit van de gateway te behouden, dient men een jaarlijkse bijdrage te betalen. Bij aankoop van de gateway is de abonnementsformule voor de eerste 2 jaar inbegrepen. Vanaf jaar 3 dient een vouchercode te worden aangekocht per gebruiker.

Vouchercodes kunnen worden aangekocht via de installateur of via het FaraConnect platform.

Request

Contacteer ons

Benieuwd om de verschillende toepassingen van FaraConnect te leren kennen? We kijken er alvast naar uit om u alle mogelijkheden voor te stellen. Contacteer ons voor meer informatie!