Forwarder Gateway

“Beschikt u reeds over een registratiesysteem, maar wenst u deze vlot en veilig bereikbaar te maken voor toegang van op afstand?”

De Forwarder Gateway maakt het mogelijk om registratiesystemen online beschikbaar te maken via het FaraConnect platform. Dit onafhankelijk van de netwerkomgeving en zonder het gebruik van port forwarding of externe diensten zoals DYNDNS.

Zo kunt u op een snelle, eenvoudige, maar toch veilige manier uw registratiesysteem online brengen en bedienen van op afstand.

FC Forwarder PNG
FC Forwarder PNG

Verbind op een simpele en veilige manier uw Dixell en/of Danfoss registratiesystemen, ongeacht de netwerkbeveiliging van uw eindklant

De FaraConnect Forwarder Gateway beschikt over een unieke on-board technologie, zodat u op een vlotte wijze een verbinding van op afstand kunt maken met de registratiesysteem, onafhankelijk van de netwerk omgeving. Zo hoeft u niet meer te werken met een vast IP-adres of dynamische DNS en bent u minder afhankelijk van eventuele netwerk beveiliging.

Deze oplossing werd specifiek ontworpen voor Dixell Xweb registratiesystemen, maar kan ook worden toegepast worden voor andere merken (bv. Danfoss AK-SM850A). U dient enkel een toegankelijk WiFi-netwerk of bedrade internetaansluiting te voorzien.

Het online platform laat toe om

  • Melding wanneer het registratiesysteem offline zou gaan.
  • Eenvoudige en veilige toegang tot uw bestaande registratiesysteem.
  • Volledig beheer van uw installaties via het registratiesysteem.
  • Overzicht van al uw installaties.

Bij aankoop van FaraConnect producten is voor de eindgebruiker 2 jaar connectie naar het platform inbegrepen.

Alle te koppelen controllers kunt u hier terugvinden.

Request

Contacteer ons

Benieuwd om de verschillende toepassingen van FaraConnect te leren kennen? We kijken er alvast naar uit om u alle mogelijkheden voor te stellen. Contacteer ons voor meer informatie!